Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek leren we elkaar kennen en zie je meteen de praktijk waar de coaching sessies plaats vinden. In dit gesprek kunnen we ook kort de hulpvraag bespreken en kijken wat ik voor je/jullie kan betekenen.

 

Als je besluit om met me verder te gaan, dan plannen we een intake gesprek en vanuit daar de coaching sessies.

Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid de hulpvraag. We lopen samen mijn intakeformulier door zodat alles aan bod komt en het voor mij helder is waar de hulpvraag precies ligt.

Het is verschillend hoeveel sessies er nodig zijn. Dit ligt aan de hulpvraag en hoe het tijdens de sessies gaat. Tussendoor kijken we wat er nog nodig en wenselijk is en passen daar zo nodig de planning op aan.

Intakegesprek

Coachingsessies

De coachingsessies duren een uur. Samen kijken we naar wat er speelt en welke methodiek er op dat moment wenselijk en zinvol is om mee te werken. Deze methodieken zijn verschillende spelvormen, gesprekstechnieken, ontspanningsoefeningen, creatieve methodes en verschillende boeken. De coaching is 1 op 1, dus individueel.

 

Heb je het gevoel dat het de goede kant in gaat? Dan kunnen we wellicht de coaching af gaan ronden.

Als het wenselijk is, plan ik een evaluatiegesprek met de cliënt zelf of met de ouder(s)/verzorger(s).

Hierin kan dan besproken worden waar we mee bezig zijn geweest, wat wenselijk is voor de toekomst en wat je eventueel thuis nog kan doen.

Evaluatie

Gratis kennismakingsgesprek? of heeft u een vraag?

Neem contact op met mij